Commercial Interiors

Aaditya Care, Mulund

This clinic was designed with lot of conceptualization and compassion. The entrance to the clinic is through a narrow common passage. But the double height Reception creates a great first and lasting impression on the visitor. Waiting in clinic for your turn to come is the dreariest experience of one’s life. But at Aditya Care, due the natural environs in waiting area, the patients experience a very positive atmosphere.
The cabin for Dr. Abhijit Jadhav is made bright by using white & grey colour. The shape of doctor’s table is an abstraction of sugar molecule. Dr. Pradnya wanted a feminine touch to her cabin. It was achieved having by a Pista & White colour scheme. Her table symbolizes a baby in the womb.
Even the toilets were designed based on themes. A sea water effect achieved with help of hand painted tiles behind the W.C. signifies that all waste ultimately goes to sea. An exclusive look was given to Doctor’s toilet by using Embossed nickel coloured printing on wall tiles. The designed was custom made as per my conceptualization of a tree branch.

Tristar Intermediates. Lodha Supremus, Wagle Estate, Thane

For this office we gave a modern look with abstraction of natural elements. The ceiling in the reception signifies rays of sun. This concept is derived from the name of the company. The reception table is highlighted by blue lighting, while the waiting has cosy yet open feel. You can see the similarity in our design of reception and the look after completion. This is our core strength. We deliver what we promise. The Staff area and Manager’s cabin have simplistic design. The Director’s cabin has a rich look by using rustic wooden theme used in it.

Cake shop for Patisserie Uno. Nehru Road, Vile Parle(East)

We handle the interiors of chain of shops for famous cake brand Patisserie Uno. When the site was handed over to us, it was in very bad shape. Here you can see how the cake shop at Vile Parle was transformed from rudimentary premises into a lavish cake shop. The shop became a showcase premises for Patisserie Uno.

R & D laboratory for KCIL. Taloja MIDC

The interiors of R & D laboratory was done in association with Arena Consultant, who specialize in lab designing. The challenge for this project was to have proper coordination between agencies providing various services. This achieved by rigorous supervision of work. The work was executed in systematic manner with weekly schedules for POA made and monitored regularly. Here you can have a look at how the site got transformed from a warehouse to a finished lab.

Gymnasium for RJ fitness club. LBS Road, Thane.

We were doing interiors of gym for first time. Hence before starting this work we visited few gyms and understood how they function and made plans accordingly. The brief here was to complete the work in shortest possible time so that the gym can be started at the earliest. We managed to complete the work of 3000 sq. ft. of area of gym in 45 days flat. The design was kept simplistic as per client’s requirement. But still we added our designer touch to it.

Office cum showroom for BTM Fabrics at Milan Garment Hub, Santacruz (West)

The area of this Showroom cum Office is not a very large, but the client, Mr. Rajesh Agarwal's was very keen to give it an exclusive look. The exclusive look was achieved by using Italian Marble for flooring, rustic wooden laminate, Matt gold duco finish for table tops & display boxes, contrasting yet subtle wall paper and bold upholstery for sofa. The false ceiling was given a peculiar shape to balance the shape of cabin. All the requirements of client were very well accommodated. Finally due to the dynamic look this showroom stands out prominently among the surrounding showrooms of competitors.

Residential Interiors

Residence for Dr. Niraj Jain at Mahim

Dr. Niraj Jain wanted to a modern but simple look for his residence at Mahim. Use of wood & stone finished tiles gives rustic look to the site. Using natural colours satisfied the need of client. Few interesting features like a showcase of artificial shrubs near dining area & printed design of tortoise on dholpur tile over passage basin act as highlighting points.

Residence for Mr. Shivram Iyer at Chembur

This interior was done with varied styles. The ceiling in living room area was given a dramatic shape. Again using artificial shrubs next to dining table, we took the eating experience closer to nature. Wooden flooring was used in study & Pooja room to exude warmth. The son’s bedroom was created with a Ferrai theme. Wallpapers were used interestingly as highlighters.

Residence for Mr. Rajendra Churi

The bungalow is set in Vangaon, near Dahanu which despite being near to Mumbai is quiet having vast open spaces. It has tropical humid climate. The intent was to create a modern structure using traditional elements which would be sensitive to the climate, making a strong statement but having humane ambiance The living spaces are wrapped by semi-open spaces, like terraces, porches & verandahs, primarily on East & West. A subtle hierarchy of spaces is established. They create a buffer which protects it from harsh weather while maintaining visual link with the surroundings. The sloping overhang which runs all around prevents the rains and direct sun rays to reach the interior spaces. This facilitates to have abundant windows for natural light and ventilation. The terraces offer visual respite in the mass of the structure which has lofty internal spaces. Play of levels offers interesting vistas through the movement in space. Natural materials have been used abundantly. The colours used are very warm and earthly. The details are simple and functional. This creates a serene atmosphere that’s in contrast with the scale of the spaces and the structure.

Residence for Mr. Hemnat Motwani at Andheri

The client is a NRI and he wanted an exclusive and rich look for his residence. He wanted it to reflect global styles to suit his taste. This was achieved by using exclusive veneers, pure white flooring and colorful laminates. The walls were peppered with tasty wall papers, motifs and lighting elements. The shapes were very dynamic and reflected modern trend.